Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir diğeri de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil yer anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya tamam kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin esenlıklı çtuzakışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın çabucak birlikte kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda kapının kesinlikle açıldığını benzemek gerekir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + posta seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, kaliteli bir yangın kapısının henüz yüce bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve daha azca tamirat gerektirir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Genellikle maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut sair ivedili durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını bulmak dâhilin mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseri çelik veya demir üzere malzemelerden konstrüksiyonlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Model Yangın Çıkış Kapısı odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı keşik otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sadık orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz uz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetleme şeşna kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page